Le Cru sliders - miniburgere

oprettet d. under Opskrifter

Le Cru sliders - miniburgere

Super skønne mini burgere med alt hvad dertil hører - du kan bruge dem til tapas og stikke en lille pind igennem - så der ikke er noget der glider ud.

 

Igen også en oplagt ide til studenterne - det er nemt lige at hapse en miniburger og den behøver absolut ikke være brandvarm - så den kan godt tåle og stå og vente lidt på de glade studenter.

 

Også til børnefødselsdagen vil det være et hit - måske med lidt mindre fyld - hvis det ikke falder i børnenes smag. Og her kan pindene - du stikker i burgerne jo være flag.

 

Ingredienser:

 

500 gram hakket oksekød i en god kvalitet

2 spsk Le Cru Spices - meat & venison

1 glas syltede røde løg (evt. hjemmelavede - se opskrift her)

1 glas Le Cru sennep

1 glas Le Cru mayonnaise med basilikum og lemon

8 slider burger boller

Lidt salat - hvis du ønsker det

 

Miks det hakkede oksekød med krydderiblandingen. Form 8 små bøffer og steg eller grill dem. Varm i mellemtiden bollerne let i ovnen - så de stadig bevarer den bløde krumme.

Smør bundene af bollerne indvendigt med mayonnaisen og smør toppen af bollerne indvendigt med sennep.

Saml burgerne med salat, bøf, syltede røde løg og til sidst toppen af bollen.

Sæt en pind i for at holde burgerne sammen.

Velbekomme ....

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar